Ce poti face cadou de Craciun unui lash artist? Partea I

curs geneDe multe ori nu știm ce să cumpărăm persoanelor speciale din viața noastră. Ne dorim să oferim cadouri frumoase, dar și utile pe care știm că cei dragi le vor folosi. Ei bine, dacă în viața ta se află un tehnician extensii gene, sigur i-ar plăcea să primească unul dintre cadourile de mai jos:

1. Un scaun confortabil
Un lash artist lucrează, majoritatea timpului, din șezut, astfel că are nevoie de un scaun confortabil care să-i susțină poziția și care să-l ajute să fie productiv pe tot parcursul zilei. Astfel, dacă știi și ce preferințe are tehnicianul extensii gene din viața ta, îi poți face cadou un scaun frumos care va fi folosit aproape în fiecare zi.
2. Pensete
Penseta este de fapt prelungirea mâinii unui tehnician extensii gene, fiind cea pe care o folosește pentru a aplica extensiile de gene. Astfel, poți alege fie o singură pensetă, fie un set de pensete profesionale pe care i le poți da în dar lash artistului din viața ta. Și acest cadou va fi foarte apreciat și folosit de către tehnicianul extensii gene fir cu fir.
3. Un curs online extensii gene
Tehnicienii trebuie să investească constant în pregătirea lor profesională și să participe la cursuri de perfecționare. Astfel, Crăciunul acesta poți să-i faci cadou tehnicianului din viața ta cursul online extensii gene susținut de trainerul cunoscut Paula Lupu. Astfel, acesta va putea învața cele mai noi tehnici și trenduri de la una dintre cele mai apreciate persoane din țară în domeniul aplicării extensiilor de gene fir cu fir. Alege acest curs profesional pentru lash artist-ul tău. Sigur va aprecia acest cadou care o va ajuta să câștige și mai mulți bani pe viitor.